ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Άγιος Βαλεντίνος – Νεανική διακόσμηση

Valentine's Day

Κομψή και νεανική επιλογή για τον Άγιο Βαλεντίνο.

Στην καρδιά του χειμώνα μια γιορτινή μέρα γεμάτη με τα πιο ζεστά συναισθήματα. Ο Άγιος Βαλεντίνος απαιτεί τη δική του ξεχωριστή διακόσμηση! Μέσα από τις αναρίθμητες επιλογές επιλέξαμε το πιο νεανικό στιλ με φρέσκες ιδέες και προτάσεις. Αξιοποιήστε οικονομικά υλικά, συνδυάστε το κόκκινο με λευκό και με γήινες αποχρώσεις και δημιουργήστε την ατμόσφαιρα της ημέρας.

Νεανικό δώρο
Κούπες, ποτήρια ή ακόμα κασπό και γλαστράκια με τρυφερά μηνύματα αγάπης μπορούν να αποτελέσουν νεανικό décor και ταυτόχρονα πρόταση δώρου για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

Δώρα με μηνύματα αγάπης

Κομψή και νεανική επιλογή
Ξύλινο τελάρο με τις αντίστοιχες 9 βάσεις του που άλλοτε φιλοξενούν ένα κόκκινο τριαντάφυλλο και άλλοτε μετατρέπονται σε κηροπήγια για κόκκινα στρογγυλά κεριά. Η κόκκινη σατέν κορδέλα και οι λευκές καρδιές ολοκληρώνουν τον στολισμό. Μπορεί να διακοσμήσει το τραπέζι του Αγίου Βαλεντίνου ή ακόμα και ένα τρυφερό δώρο.

Κομψή και νεανική επιλογή για τον Άγιο Βαλεντίνο.

Χειροποίητη διακόσμηση
D.I.Y. καρδούλες από κομμάτια παζλ. Εύκολη και οικονομική πρόταση αλλά ταυτόχρονα εντυπωσιακή και νεανική. Μεγάλες ή μικρότερες αυτοσχέδιες καρδιές διακοσμούν με πρωτότυπο τρόπο κάθε εσωτερικό χώρο και περνάνε το μήνυμα της ημέρας.

Καρδιές από κομματάκια puzzle δίνουν το δικό τους μήνυμα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Αμπαλάζ
Συχνά στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου το αμπαλάζ έχει μεγαλύτερη σημασία ακόμα και από το ίδιο το δώρο! Συμβολικά δωράκια αμπαλαρισμένα με κόκκινα, καφέ και λευκά χαρτιά περιτυλίγματος, καρδούλες και τις αντίστοιχες κορδέλες σίγουρα θα κλέψουν τις εντυπώσεις!

Νεανικό αμπαλάζ για τα δώρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Το τραπέζι των ερωτευμένων
Για το τραπέζι του Αγίου Βαλεντίνου τι άλλο από κατακόκκινα κεριά και καρδιές πλαισιωμένα από χειμερινούς καρπούς σε ρόδινες αποχρώσεις.

Το τραπέζι του Αγίου Βαλεντίνου, απλό και ρομαντικό.

Leave a Response