ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Αγαπημένες κολοκύθες

Φθινοπωρινή διακόσμηση

Διακόσμηση με κολοκύθες

Με rustic και country διάθεση από τα μέσα του καλοκαιριού μέχρι το τέλος του φθινοπώρου οι αγαπημένες κολοκύθες κάνουν την εμφάνισή τους και χαρίζουν έμπνευση για δημιουργικές κατασκευές και διακοσμήσεις. Κολοκύθες σε διάφορα σχήματα αλλά και χρωματισμούς μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν βάσεις σε ανθοσυνθέσεις ή να βαφτούν σε διάφορα χρώματα (λευκό, χρυσό, μπρονζέ) και να αποτελέσουν μέρος της διακόσμησης. Το βασικό τους πλεονέκτημα πέρα από την καλλωπιστική τους αξία είναι ότι έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής.

Κολοκύθα με παχύφυτα: Μία κλασική πορτοκαλί κολοκύθα γίνεται η βάση για μία σύνθεση από παχύφυτα. Φθινοπωρινή και πρωτότυπη ιδέα διακόσμησης κατάλληλη ακόμα και για το στολισμό τραπεζιού για δεξίωση γάμου!

Κολοκύθα με παχύφυτα

Λευκές “baby boo” κολοκύθες: Μικρές και δροσερές αποτελούν το βασικό συστατικό αυτής της ρομαντικής πρότασης διακόσμησης. Χρυσάνθεμα και γυψοφίλη επίσης σε λευκό συμπληρώνουν το αποτέλεσμα.

Λευκές “baby boo” κολοκύθες

art de la table: Οι πορτοκαλί κολοκύθες γίνονται οι βάσεις για δύο συνθέσεις με έντονη αντίθεση. Γκριζοπράσινος ευκάλυπτος, μπορντό leucadendron και ρεναγκούλα σε έντονο κίτρινο χρώμα. Τη διακόσμηση συμπληρώνουν μικρότερες κολοκύθες στο φυσικό τους χρώμα ή βαμμένες σε χρυσο – χάλκινες αποχρώσεις.

Αrt de la table

Ολόκληρο το θέμα και το φωτογραφικό υλικό στο περιοδικό “Ανθοδετική & décor” τ. 34.

Leave a Response