ΝΕΑ-ΑΝΘΟΣΚΟΠΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Chic προτάσεις – LIANA FLOWERS

Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση

Εντυπωσιακές και σύγχρονες προτάσεις ιδανικές για κάθε είδους Χριστουγεννιάτικη και χειμερινή διακόσμηση. Η εταιρία LIANA FLOWERS σταθερά πιστή στην άριστη ποιότητα των προϊόντων της και τη δυναμικότητα του σχεδιασμού τους, διαθέτει μία πλούσια συλλογή από διακοσμητικά αντικείμενα, αξεσουάρ, τεχνητά άνθη και φυλλώματα που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε επαγγελματία.

Τα αξεσουάρ και τα τεχνητά υλικά, με γνώμονα την ποιότητα και το εκλεκτό design κυριαρχούν. Δοχεία, βάσεις και κηροπήγια σε μοντέρνες γραμμές και σύγχρονα προϊόντα, ικανά να αναδείξουν κάθε διακοσμητική πρόταση.

Χιονισμένα κλαδιά και «παγωμένα» άνθη μανόλιας αποτελούν βασικό στοιχείο της φετινής διακόσμησης. Συνδυάστε τα με τα γυαλιστερά λευκά και τα μεταλλικά γκρι αντικείμενα της LIANA FLOWERS και το αποτέλεσμα θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς πελάτες!

Φιγούρες μοναδικού design συνδυάζονται με βάσεις και φανάρια, συνθέτουν το Χριστουγεννιάτικο σκηνικό και μεταφέρουν τη μαγεία της γιορτής. Η ποιότητα των προϊόντων φαίνεται σε κάθε τους λεπτομέρεια από την επιλογή των υλικών μέχρι την κατασκευή και την παρουσίαση.

Η διαχρονικότητα και η αξία των προϊόντων είναι ένα ακόμα χαρακτηριστικό της LIANA FLOWERS. Επιλέξτε από τα εντυπωσιακά αντικείμενα της εταιρίας και προσαρμόστε τις δικές σας προτάσεις για δώρα και διακόσμηση.

Χιονισμένα έλατα και λευκές χριστουγεννιάτικες μπάλες σε μεγάλες αλλά και μικρότερες διαστάσεις από τη LIANA FLOWERS. Ιδανικές επιλογές για τη βιτρίνα και τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό επαγγελματικών χώρων.

Αξεσουάρ και είδη διακόσμησης:

LIANA FLOWERS

Ανθέων 25, Άνω Πατήσια

Τηλ: 210 2532700

www.lianaflowers.gr

Ολόκληρη η παρουσίαση με τα προϊόντα της εταιρίας LIANA FLOWERS στο περιοδικό ΑΝΘΟΔΕΤΙΚΗ & decor τ. 31

Leave a Response