ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Διαχρονική παρουσία – LIANA FLOWERS

Ανοιξιάτικη διακόσμηση

Ανοιξιάτικες διακοσμητικές προτάσεις με αμέτρητες εφαρμογές και την αναγνωρισμένη ποιότητα της εταιρίας LIANA FLOWERS. Η σύγχρονη αισθητική, το πρωτότυπο design  και η κομψότητα που χαρακτηρίζει τα προϊόντα της LIANA FLOWERS αποτελούν σταθερές αξίες της εταιρίας και για την περίοδο άνοιξη – καλοκαίρι 2018.

Γλάστρες, βάσεις και ανθοδοχεία με σύγχρονα υλικά, μοντέρνο design και ποικιλία μεγεθών, υποδέχονται τα εξαιρετικής ποιότητας  συνθετικά bamboo, πυξάρια, κρινάκια και πολλά ακόμα λουλούδια και φυλλώματα.

Διακοσμητικά αντικείμενα και τεχνητά άνθη σε λευκό για την ανοιξιάτικη και την καλοκαιρινή διακόσμηση.

 

Ανοιξιάτικη διακόσμηση με συνθετικά λουλούδια

 

Η ανοιξιάτικη διακόσμηση χρειάζεται τη δροσιά αλλά και την κομψότητα του λευκού. Η LIANA FLOWERS διαθέτει μία πλούσια συλλογή συνθετικών λουλουδιών αλλά και ανθοδοχείων σε λευκό χρώμα με διάφορα σχέδια και διαστάσεις. Συνδυάστε  τα μοντέρνα διακοσμητικά από γυαλί και ξύλο με μεγάλα λευκά συνθετικά άνθη και δημιουργήστε προτάσεις με φυσική αίσθηση.

Διακοσμητικό καροτσάκι και φανάρια με rustic διάθεση.

 

Ανοιξιάτικη διακόσμηση με rustic διάθεση

 

Με πιο rustic διάθεση, διακοσμητικά καροτσάκια και τρόλεϊ σε σκούρο και οξειδωμένο μεταλλικό χρώμα κατάλληλα για κάθε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο. Τοποθετήστε πάνω τους λευκά αντικείμενα, μεταλλικά φαναράκια, ποιοτικά συνθετικά φυλλώματα και εντυπωσιάστε!  Φυσικά οι γυάλινες βάσεις και τα κηροπήγια παραμένουν διαχρονικά τόσο στη διακόσμηση όσο και στο στολισμό του γάμου και της βάπτισης.

Διαχρονικά τεχνητά κλαδιά και φυλλώματα και ξεχωριστά αντικείμενα με ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή διάθεση. Επιλέξτε από τη μεγάλη γκάμα προϊόντων της LIANA FLOWERS και δημιουργήστε από δροσερές και ποιοτικές προτάσεις δώρου μέχρι εντυπωσιακές βιτρίνες.

Ξύλινο έπιπλο εισόδου φιλοξενεί διακοσμητικά αντικείμενα και τεχνητά λουλούδια και φυλλώματα.

Το ξύλο και τα μεταλλικά στοιχεία συνδυάζονται μοναδικά και δημιουργούν μοντέρνες γωνιές κατάλληλες για την ανανέωση κάθε χώρου υποδοχής. Μεταλλικές βάσεις σε σκούρες αποχρώσεις και σύγχρονο σχεδιασμό συνδυάζονται με τεχνητά άνθη και φυλλώματα άριστης ποιότητας. Επίσης επιλεγμένα διακοσμητικά αντικείμενα συνδυάζονται ψάθινα καλάθια, τεχνητά κρινάκια, κηροπήγια- κλουβιά, κορμούς δέντρων και δημιουργούν ένα μοντέρνο σύνολο με την διαχρονική ποιότητα της LIANA FLOWERS.

Αξεσουάρ και είδη διακόσμησης:

LIANA FLOWERS

Ανθέων 25, Άνω Πατήσια

Τηλ: 210 2532700

www.lianaflowers.gr

Ολόκληρη η παρουσίαση με τα προϊόντα της εταιρίας LIANA FLOWERS στο περιοδικό ΑΝΘΟΔΕΤΙΚΗ & decor τ. 32

Leave a Response