ΝΕΑ-ΑΝΘΟΣΚΟΠΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Εντυπωσιακή διακόσμηση από την DIOSERA

Ανθοσυνθέσεις σε κασπώ

DIOSERA decoration & accessories

Επιλεγμένα προϊόντα – κασπώ με δυναμικό design, φιλοξενούν συνθέσεις με έντονα και όχι μόνο χρώματα δίνοντας έτσι ένα ιδανικό αποτέλεσμα για κάθε περίπτωση.

Παράλληλα η έντονη παρουσία των πολύ όμορφων αυτών κασπώ, με τα εντυπωσιακά σχέδια και χρώματα δημιουργούν  «πλούσια» αίσθηση στο χώρο, με αποτέλεσμα να παίζουν κυρίαρχο ρόλο στο σύνολο της διακόσμησης.

“Pumice Stone” – Diosera

“Pumice Stone”: Μία ιδιαίτερη πιατέλα με απλό design, φιλοξενεί πράσινα χρυσάνθεμα & ορχιδέες σιμπίντιουμ ροζ. Ο συνδυασμός του σχήματος και των χρωμάτων στο σύνολό τους εξασφαλίζει ένα τόσο δυναμικό σύνολο.

“Luxury Wood” – Diosera

“Luxury Wood”: Στρογγυλό κασπώ “Luxury Wood” σε συνδυασμό χρωμάτων από αγαπημένες νεραγκούλες & ανεμώνες. Σίγουρα ένα πολυτελές ξύλο μπορεί να αποδώσει απόλυτα μία έντονη χρωματική παλέτα.

“Ofelia” – Diosera

“Ofelia”: Ένα τετράγωνο κασπώ με μπλε τριαντάφυλλα. Η απόλυτη αρμονία.

Με πολυετή εμπειρία στον τομέα του χονδρικού εμπορίου, η εταιρία Diosera ιδρύθηκε με σκοπό την προώθηση νέων υλικών & προτάσεων σε προϊόντα ειδών Ανθοπωλείου & Διακόσμησης.

Τα προϊόντα της εταιρίας συνδυάζουν υψηλή ποιότητα και διακόσμηση εμπνευσμένη κυρίως από ευρωπαϊκές τάσεις σε εξαιρετικές τιμές.

Στόχος της Diosera είναι η ποιότητα των προϊόντων και οι πρωτότυπες ιδέες βασιζόμενες στην ανάπτυξη και την εξέλιξη που επιτάσσει η σημερινή εποχή.

Ανθοσυνθέσεις by “FLORAISON.gr”

Κασπώ: DIOSERA

Τηλ. 210 9762066

www.diosera.gr

info@diosera.gr

Ολόκληρη η παρουσίαση με ανθοσυνθέσεις σε προϊόντα της εταιρίας DIOSERA στο περιοδικό “ΑΝΘΗ & ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ” τ. 45

 

Leave a Response