ΝΕΑ-ΑΝΘΟΣΚΟΠΙΟ

Επαγγελματική Έκθεση Bride Line & αμπαλάζ

Πρόγραμμα Επιδείξεων

Έκθεση BRIDE LINE & abalaz

Από τις 3 έως τις 5 Φεβρουαρίου 2018 θα διεξαχθεί ο 53ος Πανελλήνιος δειγματισμός ειδών γάμου και βάπτισης. Η έκθεση θα διεξαχθεί στο εκθεσιακό κέντρο M.E.C. Παιανίας. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τα περιοδικά «Άνθη & Διακόσμηση» θα βρίσκονται εκεί στηρίζοντας τη μοναδική επαγγελματική έκθεση Bride Line & αμπαλάζ. Στο περίπτερο 175 οι επαγγελματίες μπορούν να ξεφυλλίσουν τα τρέχοντα τεύχη και να ενημερωθούν για τις συνδρομές, τα πακέτα προσφοράς αλλά και τις δυνατότητες προβολής τους στο ανανεωμένο site www.anthodetiki.gr.

Περιοδικά “Άνθη & Διακόσμηση”

Παράλληλα με την έκθεση έχει προγραμματιστεί και μία σειρά επιδείξεων. Επιδείξεις από τους κορυφαίους του χώρου της ανθοδετικής και της διακόσμησης που δεν πρέπει να χάσει κανείς επαγγελματίας.

Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018 17:00 – 19:00:

Ο διεθνής Κύπριος Ανθοδέτης κ Λοΐζος Περικλέους Πρόεδρος του «Συνδέσμου Ανθοπωλών Λεμεσού» θα πραγματοποιήσει επίδειξη ανθοδετικής. Μία επίδειξη σχετικά με τις σύγχρονες τάσεις Ανθοδετικής & τεχνικές με εναλλακτικά υλικά!

Επίδειξη Ανθοδετικής από τον Λοΐζο Περικλέους.

Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018 10:00 – 14:00 και 16:30 – 20:00:

Οι Ανθοδέτες του Greek Florist κ ο Πάρης Σταυρόπουλος θα παρουσιάσουν το CHALENGE LIVE SHOW. Έναν χαρούμενο, συναδελφικό διαγωνισμό που πραγματοποιείται για τέταρτη χρονιά!

Και τις δύο μέρες έχουν προγραμματιστεί επιδείξεις με προϊόντα, σχέδια και τεχνικές balloon art. Εταιρίες «Μπουκέτο Μπαλόνια» και «EURO IN BALLOON».

Αναλυτικά μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα στο site της έκθεσης www.eurolineco.gr

Leave a Response