ΓΑΜΟΣ

Γάμος με λουλούδια ελληνικής παραγωγής

Φρεσκάδια, δροσιά και άρωμα!!!

Μπάλες από χαμομήλι και γυψοφίλη

Λευκός αμάραντος, χαμομήλι, γυψοφίλη, ζέρμπερες, ιδανικές επιλογές και για το γάμο. Φρεσκότατα λουλούδια επιλεγμένα μέσα από τη μεγάλη ποικιλία Ελληνικής παραγωγής των Παντελή & Παναγιώτη Κελμάερ.

Διακοσμητικά συρτάρια στολισμένα με φρέσκα λουλούδια.

Συρτάρια: Το αγαπημένο χαμομήλι και πάλι σε συνδυασμό με μια βάση γυψοφίλης, είναι μια ωραία εκδοχή στολισμού μίνιμαλ εξωτερικού χώρου εκκλησίας. Λιτό ρομαντικό και πάνω από όλα απλό και όμορφο.

Στεφάνι από λευκό αμάραντο.

Στεφάνι: Ο λευκός αμάραντος είναι ένα λουλούδι αρκετά ανθεκτικό όπως όλοι γνωρίζουμε. Σε ένα απλό στεφάνι όμως γίνεται μια μαγική εικόνα κρεμασμένη στην πόρτα της εκκλησίας, συνδυασμένο με ύφασμα.

Μπουκέτο από χαμομήλι και στάχυα.

Για ρουστίκ γάμο: Μια ροδέλα ξύλο στην οποία έχουμε βάλει μια μπετόβεργα είναι μια ωραία ιδέα για στολισμό εκκλησίας. Ένα μπουκέτο χαμομήλια εγκλωβισμένο σε στάχυα και δεμένο με νήματα και δαντέλες είναι ιδανικό για ρουστίκ γάμο.

Μπάλες από φρέσκο λουλούδι στο διάδρομο της εκκλησίας.

Μπάλες: Μπάλες μικρές από ζέρμπερες, γυψοφίλη και χαμομήλι. Κλασική τοποθέτηση στον διάδρομο της εκκλησίας. Επιπλέον μια συστάδα από μπάλες στα σκαλιά της εκκλησίας είναι μια επιλογή φίνα, ανεξάρτητα από την vintage διάσταση που μας έχει κυριεύσει.

 

Κομμένο λουλούδι Ελληνικής παραγωγής: Παντελής & Παναγιώτης Κελμάερ Ανθαγορά Αθηνών (Προμπονά). Τηλ: 210 2524539

Ζέρμπερες Ελληνικής παραγωγής: Γλυκερία Γιαννακάκη, σύζυγος Παναγιώτη Κελμάερ

Παραγωγή: Μαραθώνα Αττικής

Κατασκευές: Σέβη Μαυρέλου.

Ολόκληρο το θέμα και το φωτογραφικό υλικό στο περιοδικό ” Άνθη & διακόσμηση” τ. 42

Leave a Response