ΓΑΜΟΣ

Γάμος το Φθινόπωρο!

από τον flower designer Μάξιμο Ζάντζο

από τον flower designer Μάξιμο Ζάντζο

Κείμενα – φωτογραφίες:
Μάξιμος Ζάντζος
Instagram: maximos4events
Γαζή 141, Βόλος
Τηλ.: 24210 30457

Ανάλογα με την εποχή και το ύφος του γάμου υπάρχουν κάποιοι πιο ιδιαίτεροι χρωματικοί κανόνες. Η χρωματική παλέτα ακολουθεί τα χρώματα της φύσης. Η χρωματική γκάμα του φθινοπώρου έχει πιο έντονα χρώματα, όπως πορτοκαλί, καφέ, λαδί μπορντό, μοβ, πράσινο, μπεζ. Κυριαρχούν τα γήινα χρώματα και συνδυάζονται με τα πιο παλ.

 

Γάμος το φθινόπωρα στην Κασσάνδρα

Στο πολύ όμορφο πέτρινο εκκλησάκι του 17ου αιώνα, Γεννήσεως της Θεοτόκου στην μοναδικά υπέροχη Κασσάνδρα Χαλκιδικής και με χρώματα γάμου και λουλούδια που φώναζαν φθινόπωρο, η Γεωργία και ο Άγγελος παντρεύτηκαν μία όμορφη ημέρα του Οκτώβρη. Enjoy their beautiful wedding!

Στολισμός γαμήλιου αυτοκινήτου – Μάξιμος Ζάντζος.

Τα βασικά λουλούδια του γάμου ήταν ορτανσίες Αντίκ, τριαντάφυλλα μεγαλοκέφαλα upper secret, hypnose και white avalanche και ορχιδέες Vanda choco. Στις συνθέσεις έδωσαν εξτρά χρώματα και υφή λυσίανθος (brown & apricot), αμάρανθος hanging red, ανθούρια terra, λευκά λοκιφλόριουμ, υπέροχος Daucus, διάφορα safari, ζερμπερίνια, αράπικο και τριαντάφυλλα ment και myros green!

Το γραμμόφωνο αποτέλεσε ιδιαίτερη πηγή έμπνευσης και συμμετείχε στο στολισμό.

Γάμος το φθινόπωρο – Νυφική ανθοδέσμη

Η νυφική ήταν μια έμπνευση του flower designer Μάξιμου Ζάντζου στρόγγυλη, συρματωμένη, πλούσια σε υφή, με highlights το παιχνίδισμα του Daucus και τα έντονα accent των μούρων. Αρμονία χρωμάτων, αποχρώσεων, παιχνιδίσματα, αέρινες κινήσεις και mystic σκιές από το Daucus, ενώ πάνω στις (συρματωμένες) ορτανσίες και τριαντάφυλλα κάθισαν επτά Vanda ορχιδέες στον.. θρόνο τους!

Νυφική ανθοδέσμη από τον Μάξιμο Ζάντζο.

Τα μανουάλια με τα κεριά για την γαμήλια τελετή μέσα στην εκκλησία, ιδιαίτερα, μεγαλοπρεπή και επιβλητικά με πλούσιο στολισμό σε λουλούδια, φυλλώματα, καρπούς, υφή και αποχρώσεις αρμονικά δεμένα.

Ο διάδρομος μέσα στην εκκλησία στο ίδιο μοτίβο με οκτώ συνθέσεις σε μανουάλια.

 

Γάμος το φθινόπωρο – Δεξίωση

Ακολούθησε δεξίωση στο Ναυτίλος Παλλάς με 700 καλεσμένους. Η διακόσμηση της δεξίωσης ήταν 70 ανθοσυνθέσεις με λουλούδια και χρώματα του φθινοπώρου όπως και η τελετή του γάμου.

Οι ανθοσυνθέσεις που διακοσμούν το τραπέζι της γαμήλιας τούρτας.

Με συνθέσεις στολίστηκαν ροτόντες για τους καλεσμένους. Η κάθε σύνθεση είχε στο κέντρο της τρία λευκά Λοκιφλόριουμ ύψους 90 εκατοστών. Τα ‘Λόκι’ σχημάτιζαν, πάνω από το οπτικό πεδίο των καλεσμένων ώστε να μην παρεμποδίζεται η επικοινωνία τους, μια λευκή ‘ομπρελίτσα’ πολύ sic!

Ο στολισμός των τραπεζιών της δεξίωσης.

Η ομάδα του DestinationWeddingsinGreece (Wedding Planner Maximos Zantzos) που παρουσίασε αυτόν τον ιδιαίτερα όμορφο φθινοπωρινό γάμο αποτελείτε από τους:

– Head Florist / Designer Μάξιμος Ζάντζος

– Senior Florist Nίκος Τσελεπής

– Florist Λίτσα Μπουραντά

– Βοηθός Μαρία Μπουραντά

Η ομάδα του DestinationWeddingsinGreece.

Ευχαριστούμε θερμά τον flower designer Μάξιμο Ζάντζο για το κείμενο και τις φωτογραφίες που μας παραχώρησε και δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό “Ανθοδετική & decor” τ.29

Leave a Response