ΒΑΠΤΙΣΗ

Ιδέες & προτάσεις για καλοκαιρινή βάπτιση αγοριού

Καλοκαιρινή βάπτιση αγοριούVintage και άκρως καλοκαιρινό decor! Ένα κλασικό ξύλινο πειρατικό καραβάκι πάνω σε γαλάζια παλαιωμένη βαλίτσα, ένα ναυτικό τιμόνι δεμένο με σχοινί και ένα επίσης γαλάζιο ζινκ δοχείο αρκούν για να δημιουργήσουν μία ατμοσφαιρική σύνθεση καλοκαιρινής βάπτισης.

Αγορίστικη βάπτιση, ελληνικό καλοκαίρι και τι άλλο από μπλέ; Σε όλες του τις αποχρώσεις συνδυάζεται με γήινα χρώματα, φυσικά υλικά και καλοκαιρινά διακοσμητικά. Το αποτέλεσμα, από τα πιο απλά μέχρι τα πιο εντυπωσιακά σκηνικά, θα είναι σίγουρα μοναδικό.

Το καλοκαίρι είναι ιδανική εποχή για βαπτίσεις “εκτός των τειχών”. Η ελληνική φύση, που έτσι κι αλλιώς έχει την τιμητική της, αποτελεί ιδανικό φόντο για αμέτρητους στολισμούς. Αν παρόλα αυτά η βάφτιση γίνει σε κάποια πόλη, με την κατάλληλη διακόσμηση δημιουργήστε την αύρα του καλοκαιριού. Απολαύστε το αποτέλεσμα και εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους!

Πάρτε έμπνευση από τις ιδέες και τις προτάσεις που ακολουθούν για την καλοκαιρινή βάπτιση κάθε μικρού κομψού κυρίου!

 

Καλοκαιρινή βάπτιση αγοριού
Vintage και άκρως καλοκαιρινό decor! Ένα κλασικό ξύλινο πειρατικό καραβάκι πάνω σε γαλάζια παλαιωμένη βαλίτσα, ένα ναυτικό τιμόνι δεμένο με σχοινί και ένα επίσης γαλάζιο ζινκ δοχείο αρκούν για να δημιουργήσουν μία ατμοσφαιρική σύνθεση καλοκαιρινής βάπτισης.

 

Καλοκαιρινή βάπτιση αγοριού
Ναυτικό τραπέζι! Ρεσό σε γυάλινα βαζάκια διακοσμημένα με ναυτικό κόμπο, κοχύλια και ριγέ πετσέτες δίνουν το ναυτικό στιλ στη δεξίωση της βάπτισης.

 

Καλοκαιρινή βάπτιση αγοριού
Κλασικό και διαχρονικό Blue jean! Καλάθι από μπαμπού διακοσμείται διακριτικά με βαμβακερή δαντέλα και μπλε-τζιν γιρλάντα για να φιλοξενήσει τα βαπτιστικά του νεοφώτιστου. Φυσικά στη γιρλάντα θα μπορούσε να γραφτεί το όνομα του μωρού. Το ψάθινο καπέλο με τη μπλε ριγέ φάσα υπενθυμίζει ότι το καλοκαίρι είναι εδώ.

 

Καλοκαιρινή βάπτιση αγοριού
Mινιατούρες από ξύλινα ιστιοφόρα, ναυτικοί χάρτες και αστερίες μπορούν να διακοσμήσουν από την είσοδο και τα σκαλιά της εκκλησίας μέχρι τα τραπέζια και τον μπούφε της δεξίωσης.

Leave a Response