ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Ιδέες & προτάσεις για καλοκαιρινή διακόσμηση

καλοκαιρινή διακόσμησηΡεσώ, βότσαλα και κοχύλια σε ξύλινο παλαιωμένο δίσκο. Η πυξίδα ολοκληρώνει το ναυτικό θέμα και ο κόκκινος αστερίας δίνει το χρώμα που χρειάζεται η σύνθεση.

Καλοκαιρινή διακόσμηση με αντικείμενα, αξεσουάρ και λουλούδια.  Ιδέες και προτάσεις κατάλληλες για κάθε χώρο, από τις βιτρίνες καταστημάτων μέχρι τη διακόσμηση του σπιτιού!

Καλοκαιρινά σκηνικά που με την κατάλληλη προσαρμογή γίνονται ιδανικές ιδέες για δεξίωση γάμου, στολισμό βάπτισης, καλοκαιρινό πάρτι και όποια άλλη εκδήλωση. Αντλήστε έμπνευση από το ελληνικό καλοκαίρι, χρησιμοποιείστε φυσικά υλικά, καλοκαιρινά υλικά και φρέσκα λουλούδια και εντυπωσιάστε!

καλοκαιρινή διακόσμηση
Καλοκαιρινή διακόσμηση στα χρώματα της άμμου! Ένα σωσίβιο, δίχτυα, θαλασσόξυλα, κοχύλια και αστερίες, συνθέτουν ένα σκηνικό κατάλληλο για οποιαδήποτε διακοσμητικά γωνιά. Η βιτρίνα, το καλοκαιρινό πάρτι, η εκδήλωση ακόμα και το εξωτερικό καθιστικό θα αποκτήσει άλλο χαρακτήρα.

 

καλοκαιρινή διακόσμηση
Ξύλινα κουτιά με vintage ρομαντικά μοτίβα φιλοξενούν πλούσια μπουκέτα με παιώνιες και τριαντάφυλλα “tea roses”. Ιδιαίτερα κατάλληλη πρόταση για καλοκαιρινή δεξίωση γάμου.

 

καλοκαιρινή διακόσμηση
Μεταλλική ναυτική άγκυρα, κεραμικά οινοπνευματί πιατάκια σε σχήμα κοχλιού, μία παλιομοδίτικη γυάλινη πιατέλα και ένα ποτήρι-κηροπήγιο επίσης σε παλιομοδίτικο ύφος, δημιουργούν μία vintage και απόλυτα καλοκαιρινή πρόταση διακόσμησης.

 

καλοκαιρινή διακόσμηση
Το παλιό κομοδίνο βάφεται σε παστέλ αποχρώσεις και μεταμορφώνεται σε μία δροσερή βάση για καλοκαιρινή διακόσμηση! Εκτός από τη βιτρίνα μπορεί να στολίσει την υποδοχή μιας γαμήλιας δεξίωσης ή να συμπληρώσει το τραπέζι των ευχών.

 

καλοκαιρινή διακόσμηση
Τα διάφανα γυαλιά, το μπλε της θάλασσας και οι αστερίες σε φυσικά χρώματα συνδυασμένα με λευκά έπιπλα και αντικείμενα, διαμορφώνουν εικόνες παραδοσιακού Αιγαιοπελαγίτικου καλοκαιριού. Διακοσμητική πρόταση κατάλληλη για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρος, και διακόσμηση τραπεζιού.

Leave a Response