ΑΝΘΗΓΑΜΟΣ

Ξεχωριστά τριαντάφυλλα

NLFFLOWERS - Florist: Δημήτρης Παπαδάκης

Επιτραπέζιες συνθέσεις με garden roses"garden roses" NLFFLOWERS

Αγαπημένα τριαντάφυλλα κατάλληλα για μοναδικές δημιουργίες από τη νυφική ανθοδέσμη μέχρι το στολισμό και τις επιτραπέζιες συνθέσεις. Προτάσεις του Δημήτρη Παπαδάκη με τα τριαντάφυλλα και τα λουλούδια της NLFFLOWERS.

Προμηθευτής: NLFFLOWERS
www.nlfflowers.com
email: info@nlfflowers.com

Florist: Δημήτρης Παπαδάκης
Official sales point
Ζησιμοπούλου 91, Π. Φάληρο
Τηλ: 210 9486971

Επίσημος εισαγωγέας
Garden roses David Austin και
Meilland Jardin & Parfum Roses
στην Ελλάδα NLFFLOWERS

Miranda roses
Μπουκέτο από τριαντάφυλλα Miranda.

Τριαντάφυλλα Miranda

Το ιδιαιτέρως όμορφο τριαντάφυλλο Miranda έχει μία πολύ φυσική γοητεία, όπως τα παλιά τριαντάφυλλα στον κήπο της εξοχής. Τα μεγάλα μπουμπούκια έχουν εξωτερικά πιο σκληρά πέταλα σε ανοιχτοπράσινο χρώμα, που προστατεύουν τα εσωτερικά απαλόχρωμα ροζ πέταλα, δημιουργώντας ένα οπτικό αποτέλεσμα παρόμοιο εκείνου που παρατηρούμε στις Parrot τουλίπες.

Καθώς κάθε ένα μεγαλοπρεπές άνθος ανοίγει, τα εξωτερικά πέταλα βαθμιαία αποκτούν λάμψη και γυρίζουν τόσο πίσω που τελικά κρύβονται από το πλήρες άνοιγμα των εσωτερικών πετάλων.

Όταν ανοίξει πλήρως αυτό το ροζ τριαντάφυλλο γίνεται θεαματικό και εντυπωσιακά μεγάλο με τα πλέον των 120 κυματιστά πέταλα σε καταπληκτικό σχήμα και διάταξη.

Το Άρωμα του είναι λεπτό, ντελικάτο και φρουτώδες.

Το όνομα του Miranda είναι εμπνευσμένο και δανεισμένο από την όμορφη κόρη του έργου The Tempest του Σαίξπηρ.

kate-roses
Μπουκέτο από τριαντάφυλλα Kate.

Τριαντάφυλλα Kate

Το έντονα βαθύ φούξια τριαντάφυλλο Kate είναι πανέμορφο σε όλα τα στάδια καθώς και το σχήμα, το χρώμα και το άρωμα του αλλάζουν όσο το τριαντάφυλλο ωριμάζει. Τα μεγάλα μακριά κομψά μπουμπούκια του με τα ελκυστικά γυαλιστερά εξωτερικά πέταλα σταδιακά ανοίγουν και αποκαλύπτουν τα γεμάτα διπλά άνθη με τα πολλά εξαιρετικά εσωτερικά κυματιστά πέταλα που ξεπερνούν τα 65.Η εντυπωσιακή εικόνα του άγουρου λουλουδιού με το χρώμα του βατόμουρου rasberry pink όσο ωριμάζει γίνεται πιο πλούσιο σε αποχρώσεις και τα πέταλα βαθαίνουν σε χρώμα των τόνων του purple dark.

Στο κέντρο του άνθους σταδιακά εμφανίζονται να λάμπουν οι χρυσοκίτρινοι στήμονες του. Το ώριμο ανοικτό τριαντάφυλλο Kate μας ταξιδεύει σε κήπους του 18ου και 19ου αιώνα και σε ανθοδοχεία παλατιών. Όπως λέει και ο expert των αρωμάτων Robert Calkin το Kate έχει ένα μεσαίας έντασης άρωμα όπως έχει η φρεσκάδα του αέρα μετά την ανοιξιάτικη βροχή, αλλά και σε κάποιες άλλες στιγμές βγάζει νότες μυρωδιάς όπως του βατόμουρου, του φραγκοστάφυλου και του περγαμόντου.
Το άνομα του εδόθη προς τιμήν της Δούκισσας του Κέιμπριτζ στην εορτή της επετείου των βασιλικών Γάμων.

 

Συνδυάζοντας χρώματα και τριαντάφυλλα.

Αγαπάμε να συνδυάζουμε το peach apricot Juliet με το κρεμώδες λευκό Patience για να δημιουργούμε φρέσκα μοντέρνα μπουκέτα και συνθέσεις.

roses-bouquet
Για να επιτύχουμε να δώσουμε σε ένα μπουκέτο την νοσταλγία παλαιών εποχών μαζί με την θηλυκή αίσθηση επιλέγουμε από την παστέλ παλέτα των χρωμάτων μας να συνδυάσουμε το απαλό αχνό ροζ του Keira,το γλυκό ροζ του Miranda,το κρεμ του Patience αλλά και το απαλό ροδακινί του Juliet.

pink-roses-bouquet
Για να δημιουργήσουμε ένα πιο εντυπωσιακό και πολυτελές μπουκέτο επιλέγουμε το έντονο φούξια Darcey, το πλούσιο σε όγκο και χρώμα Kate αλλά και το ντελικάτο purple Tess.

colorful-bouquet
Όταν επιλέγουμε να συνδυάσουμε περισσότερα από δύο διαφορετικά τριαντάφυλλα προτείνουμε να συμπεριλαμβάνουμε και ένα από τα έντονα αρωματικά τριαντάφυλλα όπως το Patience, τo Rosalind, το Keira η το Kate για να χαρίσουμε και άρωμα στο ξεχωριστό μπουκέτο μας.

wedding-flowers
Διακόσμηση γάμου με garden roses σε χρυσό αμφορέα.

Ευχαριστούμε για τις φωτογραφίες και τα κείμενα που ευγενικά μας παραχώρησε ο Florist Δημήτρης Παπαδάκης official sales point.

Επίσημος εισαγωγέας Garden roses David Austin και Meilland Jardin & Parfum Roses
στην Ελλάδα NLFFLOWERS

info@nlfflowers.com – www.nlfflowers.com

Leave a Response