ΑΝΘΗΓΑΜΟΣ

Μπουτονιέρες για κομψούς γαμπρούς

ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΣΤΟ ΠΕΤΟ

μπουτονιέρες για κομψούς γαμπρούςΗ μόδα επιτάσσει παχύφυτα και στη διακόσμηση του γάμου, επομένως παχύφυτα και διακοσμητικοί καρποί δένονται με λευκή βαμβακερή δαντέλα για αυτή τη μοντέρνα μπουτονιέρα.

Σε κάθε γάμο η νύφη είναι αυτή που θα κλέψει την παράσταση. Ωστόσο η εποχή μας θέλει και το γαμπρό δίπλα της κομψό και προσεγμένο για τη μοναδική αυτή μέρα. Η μπουτονιέρα είναι το αξεσουάρ που θα δώσει στο γαμπρό το προσωπικό του στιλ. Φυσικά πρέπει να εναρμονίζετε με το κοστούμι και με τον στολισμό του γάμου.

Ένα κοστούμι με ρίγες ή γυαλάδες χρειάζεται μία πιο απλή μπουτονιέρα. Αντίθετα ένα πιο απλό κλασικό κοστούμι μπορεί να υποστηρίξει πιο εντυπωσιακές κατασκευές. Συνήθως οι μπουτονιέρες αποτελούνται από μία μικρή ομάδα φρέσκων και μικρών λουλουδιών από αυτά που περιλαμβάνονται και στη νυφική ανθοδέσμη.

Ο κανόνας όμως έχει εξαιρέσεις και η σύγχρονη αισθητική επιτρέπει η μπουτονιέρα του γαμπρού να διαφοροποιείτε αρκεί να διατηρεί το στιλ και ίσως τη χρωματική παλέτα του στολισμού. Μπουτονιέρες μπορούν να φοράνε και οι κουμπάροι, όχι όμως το ίδιο εντυπωσιακές με αυτή του γαμπρού!

Οι μπουτονιέρες φοριούνται πάντα στο αριστερό πέτο του σακακιού ενώ τα καλά κλασικά κουστούμια έχουν την ειδική υποδοχή. Όταν αυτή δεν υπάρχει οι μπουτονιέρες στερεώνονται με παραμάνα αλλά πάντα στην αριστερή μεριά.

μπουτονιέρες για κομψούς γαμπρούς
Κομψή και διακριτική μπουτονιέρα με ροζ τριαντάφυλλο και κλειστούς λυσίανθους, δεμένη με σατέν κορδέλα και διακοσμημένη με στρας.

 

μπουτονιέρες για κομψούς γαμπρούς
Ένα μικρό ματσάκι με τριαντάφυλλα, ευκάλυπτο και brunia για το πέτο του γαμπρού.

 

μπουτονιέρες για κομψούς γαμπρούς
Τριαντάφυλλα και σατέν κορδέλες για τις μπουτονιέρες των ρομαντικών γαμπρών.

 

μπουτονιέρες για κομψούς γαμπρούς
Ένα «φύλλο» από φυσικό σπάγκο αγκαλιάζει χρυσάνθεμα και καρπούς hypericum σε μία πιο περίτεχνη μπουτονιέρα.

 

μπουτονιέρες για κομψούς γαμπρούς
Η μόδα επιτάσσει παχύφυτα και στη διακόσμηση του γάμου, επομένως παχύφυτα και διακοσμητικοί καρποί δένονται με λευκή βαμβακερή δαντέλα για αυτή τη μοντέρνα μπουτονιέρα.

Leave a Response