ΑΝΘΗΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ποιοτικά Ελληνικά Τριαντάφυλλα από την Global Roses

Παρουσίαση

Ελληνικά τριαντάφυλλα Global Roses

Τριαντάφυλλα ελληνικής παραγωγής με εξαιρετική ποιότητα! Από το 1985 η εταιρία Global Roses, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της στο Άργος παράγει μοντέρνες και κλασικές ποικιλίες τριαντάφυλλου. Ποικιλίες κατάλληλες για κάθε είδους στολισμό.

Ποικιλία “RHODOS”

Ανάμεσα στις παραγόμενες ποικιλίες η Global Roses παράγει αποκλειστικά την ελληνική ποικιλία “RHODOS”. Παράλληλα είναι η μοναδική εταιρία που παράγει στην Ελλάδα τις ποικιλίες “SWEET DOLOMITI”, “CHAPEAU” και “SPRING”.

Ποικιλία “TALEA”

Στα  32  χρόνια εμπειρίας η Global Roses έχει καταφέρει να οργανώσει ένα σύστημα διακίνησης των προϊόντων της με σύγχρονα μέσα. Με τον τρόπο αυτό εξυπηρετεί τους πελάτες της άμεσα και σε πανελλαδική εμβέλεια.  Επιπλέον εκτός από την άμεση εξυπηρέτηση διασφαλίζει και την παράδοση των προϊόντων της στην αρχική τους άριστη ποιότητα.

Ποικιλία “MILVA”

Παράλληλα διαθέτει την παραγωγή της σε τριαντάφυλλα στην κεντρική ανθαγορά της Προμπονά. Στον ίδιο χώρο μπορείτε να προμηθευτείτε μεγάλη ποικιλία λουλουδιών που η Global Roses εισάγει από Ολλανδία, Κένυα και Εκουαδόρ. Η επιλογή γίνεται πάντα με γνώμονα την άριστη ποιότητα των προϊόντων. Εκτός από τη δική της παραγωγή και τις εισαγωγές, η Global Roses συνεργάζεται και με άλλους Έλληνες παραγωγούς. Έτσι διαθέτει μεγάλη ποικιλία φρέσκων λουλουδιών στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Ποικιλία “SWEET-DOLOMITI”

Global Roses

Παραγωγή και εμπορία ανθέων

Προμπονά 28 Άνω Πατήσια

Τηλ. 210-2515021

 

Ολόκληρη η παρουσίαση με τις ποικιλίες τριαντάφυλλων της Global Roses στο περιοδικό “ΑΝΘΗ & ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ” τ. 45

Leave a Response