ΓΑΜΟΣΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Στολισμός για γάμο τον χειμώνα

Κλασική διακόσμηση

Στολισμός για γάμο τον χειμώνα

Με τα χρώματα του χειμώνα και με κομψό σχεδιασμό έχει δημιουργηθεί το πρωτότυπο σκηνικό για αυτόν τον χειμωνιάτικο γάμο. Για τον στολισμό έχουν επιλεγεί rustic αλλά και vintage στοιχεία που ταιριάζουν απόλυτα στο φθινόπωρο και τον χειμώνα.

 

Εξωτερικό στολισμός – για τον χώρο της τελετής ή της δεξίωσης

Η κεντρική κατασκευή που μοιάζει με στρογγυλή βιβλιοθήκη περιβάλλεται από ντελικάτο φύλλωμα και αποκτά ιδιαίτερη κομψότητα.   Τα κόκκινα τριαντάφυλλα και οι κάλλες προσφέρουν την αίσθηση της πολυτέλειας που αρμόζει σε έναν γάμο. Στο κάτω μέρος το moss ντύνει το ξύλο με την φυσική του αίσθηση.

Τα κόκκινα μήλα αποτελούν ακόμα ένα πρωτότυπο στοιχείο. Μεταφέρουν όχι μόνο το χρώμα αλλά και τη γεύση της εποχής διατηρώντας την κλασική κομψότητα του στολισμού. Φυσικά συνδυάζονται άψογα με τα ρόδια, το οποία έχουμε συνηθίσει να συμμετέχουν σε διακοσμήσεις.

Στολισμός για γάμο τον χειμώνα

Οι ξύλινες σκαλιέρες, οι χειμερινοί καρποί και τα τελάρα τονίζουν τη rustic διάθεση του στολισμού. Από την άλλη οι αμφορείς, τα αντικέ διακοσμητικά και τα παλιά βιβλία ζεσταίνουν τη χειμερινή ατμόσφαιρα.

Οι λευκοί αμφορείς φιλοξενούν μοντέρνες συνθέσεις με τα λουλούδια του γάμου. Δίνουν τι δική τους κλασική κομψότητα στο γάμο. Το λευκό τους χρώμα ελαφραίνει οπτικά τη χειμερινή διακόσμηση.

Κόκκινα τριαντάφυλλα, μπορντό ντάλιες και κάλλες στις αποχρώσεις του λιλά και του πορτοκαλί είναι τα βασικά λουλούδια του στολισμού. Πρωταγωνιστικό όμως ρόλο στο στολισμό έχουν και τα φυλλώματα με τις διαφορετικές υφές και τα χρώματά τους.

 

Η νυφική ανθοδέσμη

Η νυφική ανθοδέσμη απλή αλλά εντυπωσιακή. Φύλλα ευκάλυπτου, λευκά γαρίφαλα, μπορντό ντάλιες και ρεναγκούλες, πορτοκαλί φρέζιες συνθέτουν ένα χειμερινό μπουκέτο. Το μπουκέτο της νύφης είναι δεμένο απλά με βαμβακερή κορδέλα και εντυπωσιάζει με το έντονο χρώμα του.

Στολισμός για γάμο τον χειμώνα

Στολισμός τραπεζιού

Τα τραπέζια της δεξίωσης διατηρούν το rustic στοιχείο και το ενισχύουν την κομψότητα με ασημένιες λάμψεις. Στο χρώμα επικρατεί το κόκκινο και το λευκό. Για τον στολισμό τον τραπεζιών κολοκύθες βαμμένες σε ασημί χρώμα στολίζονται με μπουκέτα από τα λουλούδια του γάμου.

Στολισμός για γάμο τον χειμώνα

Το λευκό τραπεζομάντηλο είναι ιδανικό φόντο για τις συνθέσεις με τα κόκκινα λουλούδια. Επιπλέον το κόκκινο ράνερ  αναδεικνύει μοναδικά τις ασημένιες κολοκύθες. Φυσικά το ρόδι δεν μπορεί να λείπει από τη χειμερινή διακόσμηση. Εκτός από της καλλωπιστική του αξία οι συμβολισμοί του για καλοτυχία, αφθονία και γονιμότητα θα ακολουθούν τους νεόνυμφους.

Leave a Response