ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Σύγχρονη Αισθητική από την DIOSERA

Ανθοσυνθέσεις by  “Floral Tales”

DIOSERA decoration & accessories

Ξεχωριστά προϊόντα σύγχρονου σχεδιασμού και άριστης ποιότητας από τη εταιρία Diosera. Γίνονται πηγή έμπνευσης και δημιουργίας μοντέρνων συνθέσεων με ποικιλία εφαρμογών. Ιδιαίτερα σχήματα, ανάγλυφα σχέδια, μοντέρνα μοτίβα, αρμονικοί χρωματικοί συνδυασμοί είναι μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά που κάνουν τα προϊόντα τη Diosera ιδανικά να φιλοξενήσουν συνθέσεις για κάθε περίσταση.

Ανθοσυνθέσεις by  “Floral Tales”

Γεωμετρικό κασπό DIOSERA

Με τις πιο σύγχρονες και δυναμικές σχεδιαστικές γραμμές και το χαρακτηριστικό χρώμα το γεωμετρικό τσιμεντένιο κασπό αποτελεί ιδανική βάση για εμπνευσμένες δημιουργίες όπως αυτή η σύνθεση με eryngium, βαξ, salix και κόκκινα τριαντάφυλλα.

“Monto” – DIOSERA

“Monto”: Το παραλληλόγραμμο κασπό monto” με κλασικό σχεδιασμό και διακριτικό χρώμα συνδυάζεται άψογα με τη μοντέρνα και χρωματικά έντονη σύνθεση με lotus και ανεμώνες.

 

“Oxford”- DIOSERA

Oxford”: Κυλινδρικό κεραμικό κασπό “Oxford” με μοντέρνο μοτίβο συνδυάζεται αρμονικά με σανσεβιέρια.

Με πολυετή εμπειρία στον τομέα του χονδρικού εμπορίου, η εταιρία Dioseraιδρύθηκε με σκοπό την προώθηση νέων υλικών & προτάσεων σε προϊόντα ειδών Ανθοπωλείου & Διακόσμησης.

Τα προϊόντα της εταιρίας συνδυάζουν υψηλή ποιότητα και διακόσμηση εμπνευσμένη κυρίως από ευρωπαϊκές τάσεις σε εξαιρετικές τιμές.

Στόχος της Diosera είναι η ποιότητα των προϊόντων και οι πρωτότυπες ιδέες βασιζόμενες στην ανάπτυξη και την εξέλιξη που επιτάσσει η σημερινή εποχή.

Ανθοσυνθέσεις by “Floral Tales”

Κασπώ: DIOSERA

Τηλ. 210 9762066

www.diosera.gr

info@diosera.gr

Ολόκληρη η παρουσίαση με ανθοσυνθέσεις σε προϊόντα της εταιρίας DIOSERA στο περιοδικό “ΑΝΘΗ & ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ” τ. 47

Leave a Response