ΒΑΠΤΙΣΗ

Βάπτιση για κορίτσι στο σπίτι

Στολισμός με λυσίανθο

Βάπτιση για κορίτσι στο σπίτι

Μία βάπτιση στο σπίτι με λίγους καλεσμένους, όπως απαιτούν οι συνθήκες που η πανδημία έχει επιβάλει, δεν σημαίνει πως θα είναι λιγότερο εντυπωσιακή! Ο στολισμός θα δώσει στον προσωπικό χώρο του σπιτιού το γιορτινό χαρακτήρα που απαιτεί η μέρα.

Λουλούδια, μπαλόνια, λίγα διακοσμητικά και φυσικά μπομπονιέρες και κουφέτα είναι τα βασικά στοιχεία για τη διακόσμηση του τραπεζιού. Η γνώμη και η πείρα ενός επαγγελματία ανθοδέτη – διακοσμητή είναι φυσικά πολύτιμη. Η επαγγελματική ματιά στις ανθοσυνθέσεις και τη διακόσμηση θα κάνουν το στολισμό της βάπτισης πραγματικά να διαφέρει από ένα απλό πάρτι.

Βάπτιση για κορίτσι στο σπίτι
Στολισμός βάπτισης σε ροζ

Βάπτιση για κορίτσι και φυσικά το χρώμα είναι το απαλό ροζ. Ρομαντικό και ταυτόχρονα τρυφερό είναι συνδεδεμένο με την πρώτη παιδική ηλικία. Το ροζ εκτός από το ότι είναι από τα πιο κλασικά χρώματα για κοριτσίστικη βάπτιση έχει και τα εξής πλεονεκτήματα:

  • Είναι εύκολο να συνδυαστεί με πολλά διακοσμητικά αντικείμενα στην ίδια απόχρωση. Επιπλέον λουλούδια και μπαλόνια σε απαλή ροζ απόχρωση είναι διαθέσιμα στην αγορά όλη τη διάρκεια του έτους.
  • Είναι ιδανικό για μικρούς χώρους όπως είναι το εσωτερικό του σπιτιού. Κυρίως είναι κατάλληλο για τη διακόσμηση του τραπεζιού αφού δημιουργεί μια χαρούμενη και ταυτόχρονα χαλαρή και φιλική ατμόσφαιρα.
  • Είναι ουδέτερο χρώμα και ταιριάζει σε όλα τα στυλ διακόσμησης. Μοντέρνο, κλασικό, αστικό, rustic, minimal, vintage… όποιο διακοσμητικό ύφος κυριαρχεί στο χώρο, μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με το απαλό ροζ. Το ίδιο ισχύει και με τα χρώματα των τοίχων και τα υλικά των επιφανειών και των επίπλων. Ξύλο, μέταλλο, μάρμαρο, ανοιχτά, σκούρα, έντονα ή παλ χρώματα, πάντα υπάρχει χώρος για το απαλό ροζ.

Βάπτιση για κορίτσι στο σπίτι
Στολισμός βάπτισης με λυσίανθο

Ο λυσίανθος είναι από τα πιο αγαπημένα λουλούδια των ανθοδετών. Με τη γλυκιά και απαλή μορφή του συνοδεύει πολλές φορές από νυφικές ανθοδέσμες μέχρι απλά καθημερινά μπουκέτα. Ο λυσίανθος είναι από τα λουλούδια που είναι διαθέσιμα στην αγορά όλο το χρόνο.

Στο στολισμό αυτής της βάπτισης ο λυσίανθος πρωταγωνιστεί με τις αποχρώσεις του ροζ και του λευκού. Η διάρκεια ζωής του λυσίανθου στο ανθοδοχείο είναι 7-14 μέρες. Επομένως το σπίτι θα παραμείνει στολισμένο για μία με δύο εβδομάδες με τις ανθοσυνθέσεις της βάπτισης!

Leave a Response