ΑΝΘΗΓΑΜΟΣΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Λουλούδια για γάμο

Εντυπωσιακά τριαντάφυλλα

Λουλούδια για γάμοIδιαίτερο και πανέμορφο νυφικό μπουκέτο με GARDEN ROSES ποικιλία PATIENCE και ασημί φύλλα SENECIO MARITINA.

Μοναδικά λουλούδια για γάμο σε υπέροχες δημιουργίες ανθοδετικής. Ολοκληρωμένες προτάσεις για το γάμο από τον Δημήτρη Παπαδάκη και την NLFFlowers, με πρωταγωνιστή το garden rose Patience.
Λουλούδια: NLFFlowers
Ευχαριστούμε την NLFFlowers, τη Φανή Χατζηνικολάου και τον
Δημήτρη Παπαδάκη, για τις φωτογραφίες και τα κείμενα που ευγενικά μας παραχώρησαν.

Florist: Δημήτρης Παπαδάκης
Official point
Ζησιμοπούλου 91 Π. Φάληρο
Τηλ: 210 9426971

Επίσημος εισαγωγέας
Garden roses David Austin και Meilland Jardin & Parfum Roses
Στην Ελλάδα NLFFlowers

Λουλούδια για γάμο
Μπουκέτο σε χειροποίητη βάση από κόκκινα κλαδιά cornus με τριαντάφυλλα GARDEN ROSES ποικιλία JULIET της DAVID AUSTIN
LUXURY COLLECTION, κόκκινα AMARANTHUS και κλαδιά ROSENBOTTEL CORΑLLO.

 

Garden rose Patience

Πρόκειται για ένα ανοιχτόχρωμο buttermilk απόχρωσης τριαντάφυλλο, με κυματιστά πέταλα, που θυμίζουν λεπτή δαντέλα. Το εσωτερικό του τριαντάφυλλου με πιο έντονη κίτρινο-κρεμ απόχρωση ανοίγει σταδιακά σε πλήρη επίπεδη
διάταξη αποκαλύπτοντας και τα πιο μικρά σαν κρόσσια πέταλα του.

Τα πέταλα του βγαίνουν σε αρμονική κυκλική διάταξη γύρω από τη κεντρική καρδιά του άνθους. Στο άνοιγμα του αφήνει την φρέσκια μυρωδιά των κλασικών παλαιών ποικιλιών αγριοτριανταφυλλιάς με νότες από φρούτα, πασχαλιές και μύρο. Η ένταση του αρώματος είναι μέτρια προς δυνατή στην αρχή άλλα αδυνατίζει όσο ωριμάζει το άνθος αφήνοντας να αναπτύσσονται νότες λεμονανθού.

Λουλούδια για γάμο
Στρογγυλό νυφικό μπουκέτο με συνδυασμό από λευκά άνθη, όπως white HORTENSIA SNEEBALL, WHITE AND GREEN LYSIANTHUS ROSITA, SYMPHORICARPUS, SILVER BRUNIA και υπέροχα ποιοτικά και αισθητικά garden roses Patience from
DAVID AUSTIN LUXURY COLLECTION.

Το ρομαντικό χρώμα αυτής της ποικιλίας παραδοσιακά συμβολίζει την αθωότητα και την αγνότητα ιδανικό για την ιδιαίτερη ήμερα του γάμου. Προσαρμόζονται σε διάφορα στυλ διακόσμησης, χαρίζοντας με το μοναδικό τους χρώμα την πολυτελή και αρχοντική όψη που μας αρμόζει σε αυτή την ξεχωριστή διακόσμηση, τονίζοντας τον old classic χαρακτήρα της ημέρας.

Λουλούδια για γάμο
Διακόσμηση λαμπάδας με στρογγυλό στεφάνι σε βάση από TILLANDZIA και GARDEN ROSES ποικιλία PATIENCE, από την DAVID AUSTIN LUXURY COLLECTION.

Ακόμη και σε πιο σύγχρονες προσεγγίσεις διακόσμησης το Patience αναδεικνύει και χαρίζει με μοναδικό τρόπο τη φυσική του λάμψη, τη φρεσκάδα και την γοητεία του μέσα από τα 165 πέταλα του σε κάθε σύνθεση ή μπουκέτο γάμου.

Λουλούδια για γάμο
Σύνθεση σε λευκό κεραμικό αμφορέα, ιδανική για γαμήλια διακόσμηση με ποιοτικά GARDEN ROSES ποικιλία PATIENCE από την DAVID AUSTIN LUXURY COLLECTION, σε συνδυασμό LYSIANTHUS white ROSITA και φυλλώματα SENECIO MARITINA.

 

Λουλούδια για γάμο
Σύνθεση σε καφέ κεραμικό αμφορέα με τριαντάφυλλα GARDEN ROSES
PATIENCE από την DAVID AUSTIN LUXURY COLLECTION.

Leave a Response